Fizika fakültəsinin doktorantları Rusiya Federasiyasının Dubna şəhərində bir aylıq təcrübə keçiblər

18/11/2016
MDB Dövlətlərarası  Humanitar Əməkdaşlıq Fondunun və Birləşmiş Nüvə Tədqiqatları İnstitunun (BNTİ)  maliyyə dəstəyi ilə MDB   ölkələrinin   Nanotexnologiya   üzrə   İnnovasiya Mərkəzinin rəhbərliyi altında 16.10.2016 - 15.11.2016-cı il tarixlərində 9 MDB ölkəsindən 20 gənc tədqiqatçı alim seçilərək növbəti dəfə təşkil olunan “Gənc alimlər üçün təcrübə  proqramı”-nda iştirak etmişdir. Azərbaycandan Bakı Dövlət Universitetinin doktorantları Hüseynova Nərmin, Novruzova Aygül və Bayramova Zeynəb təcrübə praqramına seçilərək Rusiya Federasiyasının Dubna şəhərində bir aylıq təcrübə keçmişlər.

08 noyabr 2016-ci ildə Fizika fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti genişləndirilmiş iclası keçirilmişdir

08/11/2016
08 noyabr 2016-ci ildə Fizika fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti genişləndirilmiş iclası keçirildi. Fakültənin dekanı prof. M.Ə.Ramazanov iclası açıq elan etdikdən sonra  iclasda iştirak edən BDU-nun Tədris-Metodiki Şurası nümayəndələrinə və digər qonaqlara  Şuranın işində iştirak etdikləri  üçün öz təşəkkürünü bildirdi.

Kafedranın müdiri prof.M.Ə.Ramazanovun ad günü

31/10/2016
Kafedranın müdiri prof.M.Ə.Ramazanovun ad günü münasibətilə "Nanomaterialların kimyəvi fizikası" kafedrasının kollektivi onu təbrik edir

IX sinif şagirdi Aylin Anar qızı Süleymanova Prof. M. Ə. Ramazanov, F.r.e.n. A. Q. Həsənov və Dosent İ. S. Əhmədovun rəhbərliyi ilə yerinə yetirilmiş “Nanohissəciklərin riyazi modelləşdirilməsi” mövzusunda tədqiqat layihəsi Qızıl Medala layiq görülmüş

28/04/2016

Bakı şəhəri 6 saylı liseyin  IX sinif şagirdi Aylin Anar qızı Süleymanova Bakı Dövlət Universitetinin Nano Araşdırmalar Mərkəzində Prof. Məhəmmədəli Əhməd oğlu Ramazanov, F.r.e.n. Arzuman Qardaşxan oğlu  Həsənov və Dosent İsmət Süleyman oğlu Əhmədovun   rəhbərliyi ilə yerinə yetirilmiş “Nanohissəciklərin riyazi modelləşdirilməsi” mövzusunda  tədqiqat layihəsi  23 aprel 2016 - cı il tarixində Gürcüstan respublikasının Tbilisi şəhərində Gürcüstan Təhsil Nazirliyi,  Beynəlxalq Qara Dəniz Universitetləri Birliyi və 40 ölkənin iştirakı ilə keçirilən X  Beynəlxalq Gənc Araşdırmaçılar Lahiyəsi Olimpiadasının  Fizika nominasiyası üzrə təqdim olunmuş layihələr içərisində qalib hesab  edilərək Qızıl Medala layiq görülmüş və Azərbaycan bayrağını intellektual yarışmada yüksəyə qaldırmışdır.